Tilbage til forsiden. Kontakt information for Peter Kofoed Kontakt side Peter Kofoed

Konfliktløsning og kommunikation

Jeg tilbyder:

Jeg har under konflikter blandt andet hjulpet

Jeg er tilknyttet DSB som underviser og konsulent i relation til undervisningen i konflikthåndtering og konfliktnedtrappende kommunikation for deres service personale.

Jeg har undervist i kommunikation og konflikthåndtering mange steder, bl.a.

 

Ellers har jeg faciliteret konfliktløsning på:

Af diskretions hensyn nævnes ingen konkrete kunder.

 

Af større opgaver omkring kommunikation kan nævnes:

Dertil masser af mindre opgaver i forbindelses med samarbejdskurser, stresskurser og kortere oplæg om god, ansvarlig kommunikation på skoler, institutioner, dagblade m.m.

 

Feedback fra Christianshavns kirke:

Vi har haft en undervisningsdag med Peter Kofoed for at lære at håndtere vanskelige konfliktfyldte situationer. Fx når brugere forstyrre gudstjenesterne m.m. Personalet og de frivillige har kun ros og atter ros at sige om dagen med Peter Kofoed.

Ole Wind, Sognepræst 

 

 Feedback fra Kirkens Korshær Christianshavn:

Fedtkælderens medarbejdere havde i Januar en inspirerende formiddag med Peter Kofoed. Peter er en behagelig underviser. Han er god til at holde fokus på emnet, at fange og inddrage medarbejdereksempler og sætte sig selv i spil på en underholdende og lærerig måde. Han tog udgangspunkt i varmestuens virkelighed og sikrede at diskussionerne var nærværende og relevante. Peter Kofoed underviser på et højt fagligt niveau, som alle alligevel kan være med på.

Sharon Parker, Leder

 

Se flere feedbacks i rubrikken til højre

 


 


se fra Studievalg Sjælland