På arbejdspladsen

Supervision på institutioner og andre arbejdspladser

Jeg arbejder både med fagsupervision og supervision på samarbejdet i personalegrupper.

Jeg har arbejdet med supervision de sidste 23 år på forskellige institutioner – blandt andet på en lang række behandlingsinstitutioner og i andet socialt arbejde.
Jeg har også i flere år været tilknyttet mavetarm-kirurgisk afdeling på Herlev Hospital i et større projektforløb, hvor personale og ledelse var i  løbende supervision. temaerne var både forhold til håndteringen af patienter og pårørende, men også i forhold til arbejdspres, organiseringen af arbejdet og samarbejdsproblemer.

På listen nederst på siden kan du se, hvor jeg giver supervision i dag. Pg.r. af travlhed tager jeg ikke faste/løbende supervisionsopgaver ind i 2021.

Min tilgang er anerkendende,
men er også konfronterende, når det er nødvendigt

Jeg bygger på teorier og metoder fra fokusskabende spørge teknikker, Transaktionsanalyse, Reflekterende team, Aktiv samtaleledelse m.m.

Metoden afhænger af gruppen og indholdet. Der vil undervejs i supervisionen også være inddragelse af en neuroaffektiv forståelse af hjernens funktioner.

 Jeg ser mit job som supervisor som garant for fordybelse, både fagligt og følelsesmæssigt. Endvidere bringer jeg ressourcer i personalegruppen ind på de – for supervisanten/supervisionen – relevante steder.

I alt arbejde med mennesker er det nødvendigt med empati, men det er også nødvendigt at kunne holde fast og fokusere. Jeg bruger det billede at supervisior skal have både sit hjerte og et mentalt sværd med ind i supervisionsrummet. Sværdet bruges ikke til at spidde, men til at skabe klarhed, optegne grænser og synliggøre ansvar.

Hjertet står for anerkendelsen, empatien og spejlingen, som så meget forskning viser vi mennesker trives så dårligt uden.

I øjeblikket er jeg fast supervisor for:
  • Elmehuset Køge Kommune
  • Kropsterapeuterne på Traumebehandlingscenteret Oasis i København
  • Sydhavnscompagniet, København V
  • Udegådende team Plan A, misbrugbehandlingscenter
  • Behandlerteamet Plan A
  • Center for konfliktløsnings, konsulent team
  • Blå Kors, Taastrup

Fast Ledersupervision:

  • Lederteamet på Eksperimental institutionen, Kbh.S
  • Lederteamet i special børnehaven Bjerget, Roskilde

Feedback

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.