Om konsulenten Peter Kofoed

som stresskonsulent, coach og foredragsholder

Jeg har arbejdet som konsulent i 23 år med speciale i stresshåndtering, i udviklings- og samarbejdsprocesser, i coaching af ledere og ledergrupper, samt i ansvarlig kommunikation.

Gennem årene har jeg udviklet et effektivt koncept til at arbejde med at skabe fremadrettet forandring, og til at frigøre energi og ressourcer i virksomheder ved at tage udgangspunkt i det, der fungerer og i den gode kommunikation.

Jeg har omfattende erfaring og ekspertise i krise- og konflikthåndtering, processer, sammenlægninger af afdelinger og virksomheder, både på leder- og medarbejderniveau.

Der ud over er jeg tilknyttet flere institutioner og organisationer som fast coach.

Er der tale om større opgaver tilknytter jeg andre konsulenter til opgaven.

Foredrag, workshops og kurser

Altid tilpasset den enkelte virksomhed
 • Konflikthåndtering og afklaring af samarbejdsproblemer
 • Ansvarlig kommunikation
 • Teambuilding
 • Stresshåndtering: Ledelse og stress
 • Teamarbejde, kommunikation og stress
 • Individuel stresshåndtering
 • Lederkurser omkring stress
 • Talrige undersøgelser viser, at udviklingen af vores sociale og følelsesmæssige kompetencer er afgørende for vores succes i og tilfredshed med vores arbejdsliv.

I moderne ledelse er det vigtigt at kende sine strategier, at kunne skabe overskuelighed, sætte klare forventninger og mål, og det er afgørende at kunne håndtere konflikter, samt at kunne inspirere og motivere medarbejderne.

Med andre ord at være med til at skabe et arbejdsrum, hvor medarbejdernes ressourcer frisættes til gavn for arbejdspladsen.

Kurser og foredrag for ledere
 • Coaching
 • At skaffe rum og tid til ledelse.
 • Den coachende og visionære lederstil.
 • At frisætte ressourcer hos medarbejderne og i organisationen.

Et eksempel på et omfattede konsulentarbejde

Mit arbejde for SKAT DANMARK på topleder- og organisationsniveau

I perioden 2010-2014 har jeg arbejdet med stresshåndtering på flere niveauer i SKAT DANMARK. SKAT har været igennem en længere periode med massive forandringer.

I første omgang valgte SKAT at uddanne 18 af deres egne udviklingskonsulenter som stressvejledere igennem Center for Stress og Trivsel. Efterfølgende skabte jeg sammen med SKAT HR et koncept for et 2-dages kursus i stressreducerende ledelse.

Det blev en stor succes. Mange ledere oplevede, at de både lærte en masse om stress, og fik en masse med hjem til deres daglige ledergerning. I dag har 75% af SKATs ledere gennemført kurset.
Det resulterede i, at man på det øverste direktionsniveau besluttede, at alle i topledelsen skulle på et 2-dages kursus i stressforebyggelse på organisationsniveau. Man ønskede, at hele organisationen skulle klædes på til at håndtere de eksisterende og fremtidige udfordringer med mindst mulig stress.

Alle skattedirektører, direktører, underdirektører og den allerøverste ledelse kom på kursus i stressforebyggelse og forandringsprocesser i efteråret 2009.

Kurset kom til at hedde “Forandringsprocesser”.

Feedback

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.