Kurser i neuroaffektiv ledelse

Kurser i NEUROAFFEKTIV LEDELSE

Der er flere og flere private og offentlige virksomheder, som køber foredrag, dagskurser og mini-uddannelser i neuroaffektiv ledelse, blandt andet fordi det giver en evidensbaseret forståelse af, hvad der skal til for at motivere mennesker og grupper.

Den neuroaffektive forståelse fortæller noget om de basale dynamikker, som kan styre samvær mellem mennesker. Den kobler vores viden om biologi, sociologi og psykologi på en helt unik måde, samtidig med at den fortæller en masse om hvad god ledelse er.

Neuroaffektiv ledelse giver nye perspektiver på lederskabet og er et banebrydende indspil til udvikling af det personlige lederskab, ledelse af mennesker og ledelse af teams. Den neuroaffektive forståelse giver en helt ny værktøjskasse til at forløse hjernens – og hjertets – potentiale i lederen selv og i de mennesker, som hun eller han skal bevæge med sit lederskab.

Hvis du ønsker at dykke dybere ned i neuroaffektiv ledelse, kan du klikke her og læse om uddannelsen i neuroaffektiv ledelse. 

Se også om kurset “Den affektive leder” – et kursus for pædagogiske ledere 2022 ved at læse folderen her: Kursus – Den AFFEKTIVE Leder 2022. Dette kursus udbydes i et samarbejde med Relations-formidlerne, og er et unikt, innovativt og praksisnært kursus til dig, der ønsker at sætte dit personlige lederskab under lup, opnå større gennemslagskraft i forhold til medarbejdergruppen, og højne den pædagogiske kvalitet i din institution. Din institution får en ’karavanefører’, der leder med hjerte og hjerne.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.